Cases

Vores kunder sparer tid, penge og ressourcer på pakkehåndtering

I en travl hverdag med et stigende antal pakker, der skal sendes og hentes, oplever alle pakkeshops et øget behov for mere effektiv behandlingstid på pakkehåndtering. Og det kan Selvhent hjælpe med.

Hvad har vores kunder oplevet efter de har implementeret Selvhent i deres hverdag?

Udtalelser fra kunderne

Det siger vores kunder

Case: Kvickly bruger Selvhent
Efter vi har fået Selvhent i butikken, er det virkelig nemt at finde pakkerne til kunderne, og det sætter kunderne pris på. De skal ikke længere stå og vente længe på, at der bliver tid til pakker.

Den medarbejder, der ikke lige står ved kassen, kan nu tage sig af pakkeekspedering og afvikle pakkekunder uden, at det kommer i konflikt med køen til kiosken.

Men den største fordel som systemet har skabt her hos os, er den pladsbesparelse, vi har fået på vores pakkelager.
Kvickly
Laila
Kvickly, Ebeltoft
Vi er en af de største GLS-pakkeshops i vores område, og vi har tidligere brugt mange ressourcer på at håndtere mængden. De ressourcer har vi nu flyttet over på andre kerneopgaver i butikken, som kan aflæses på vores bundlinje.

Selvhent har skabt ro i butikken og gjort vores hverdag langt mere overskuelig. Til glæde for både personale og kunder!
7-Eleven
Søren
7-Eleven
Selvhent gør pakkehåndtering nemt
Vi har gennemsnitligt mellem 200-400 udleveringer om dagen. Alene det, at vi ikke skal bede hver enkelt kunde om de 4 sidste cifre i pakkenummeret har været en kæmpe befrielse og gjort vores arbejdsgang mere effektiv.
Shell
Ulrik
Shell, Haarby
Selvhent har gjort vores liv meget nemmere.

Vi har pludselig meget plads til vores pakker, og vi kan ekspedere vores pakkekunder meget hurtigere. Alt vores personale har taget godt imod det og har lært at bruge det super hurtigt.

Vi er super glade for Selvhent!
OK Plus
Rene
OK Plus, Bording
Selvhent gør en kæmpe forskel for os i hverdagen.

Pakker er ikke længere en udfordring i hverdagen, der er ved at stige os over hovedet. Vi har formået at komprimere vores pakker til kun at fylde det halve af hvad de gjorde før. Samtidig med at vi har kunne flytte pakkerne meget tættere på udleveringen. Det sparer os for en masse skridt og ikke mindst tid i dagligdagen.

Vi føler vi har mere overskud pga. Selvhent.
Løvbjerg
Charlotte
Løvbjerg, Odder
Det er blevet meget lettere at håndtere pakker for os. Vi kan have pakkerne klar til kunderne inden de når op til kassen. Det er noget kunderne også har lagt mærke til. Der er mere tid til alt det vi synes er vigtigt. Vi skal ikke længere bemande op i travle perioder, som vi skulle før. Selvom der er flere og flere pakker fylder de mindre og mindre. .

Daglig Brugsen
Ole
Dagli Brugsen, Almind
Vi er virkelig glade for Selvhent. Systemet har gjort en kæmpe forskel for os i hverdagen. Vi kunne allerede fra dag ét se at salgstallene blev påvirket positivt.

Efter vi har fået Selvhent er vi ikke længere nødt til at bemande op i perioder, hvor antallet af pakker peaker. Generelt vil jeg sige, at pakker ikke længere er en udfordring, som tager fokus fra vores kerneydelser.

Nu har vi mere ro i maven og overskud, og det kan mærkes af alle omkring os.
OK Plus
Heidi
OK Plus, Torsted

Prøv Selvhent